هشدار پلیس راهور درباره بازگشت زائران: خستگی و خواب‌آلودگی عامل نیمی از واژگونی‌ها در محور مشهد – سمنان + فیلم صدور کارت ورود به جلسه آزمون کاردانی به کارشناسی از فردا (۳ شهریور ۱۴۰۴) رکوردشکنی جابجایی مسافران متروی مشهد در شب شهادت امام رضا(ع) بازدید رئیس کل دادگستری خراسان رضوی از موکب‌های عزاداری روز پایانی ماه صفر و شهادت امام رضا (ع) ورود بیش از ۵میلیون و ۲۴۱ هزار نفر زائر و مسافر به مشهد (۲ شهریور ۱۴۰۴) خواص و فواید مصرف روغن ذرت برای سلامتی بدن پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۲ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد شدید و کاهش کیفیت هوا در مشهد اقدامات ضروری برای مراقبت از زانو‌ها یک راه ساده برای محافظت از سلامت قلب زنان مسن کشف ۳ میلیون قرص لاغری مرگبار (۲ شهریور ۱۴۰۴)  تابستان چگونه مغز را تحت تأثیر قرار می‌دهد؟ چگونه متوجه نارسایی کبد شویم؟ افزایش ۳۰ درصدی حقوق خدمتگزاران | اولویت استخدام نیروی خدمتگزار آموزش و پرورش با تحصیلات زیر دیپلم بودجه ۶.۳ همتی برنامه شیرمدرسه در ۱۴۰۴ | مدارس دولتی ابتدایی مناطق محروم در اولویت شیر مدارس از سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ توزیع می‌شود | تخصیص اعتبار ۶.۳ همتی به برنامه شیر مدارس قطار‌های فوق‌العاده مسافری در مسیر مشهد برای روز‌های پایانی ماه صفر برقرار هستند + ویدئو محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های منتهی به مشهد و جاده‌های چالوس و هراز اعلام شد (۲ شهریور ۱۴۰۴) آیا استفاده همزمان از «مرخصی زایمان» و «بیمه بیکاری» امکان پذیر است؟ کشف محموله بزرگ رتیل و عقرب قاچاق در فرودگاه امام خمینی ۸ مصدوم در پی تصادف در جاده مشهد (اول شهریور ۱۴۰۴) ورود روزانه ۱۸۰۰ اتوبوس به مشهد برای بازگشت زائران دهه آخر صفر کشف و امحای ۷ تُن مواد غذایی ناسالم در موکب‌های پذیرایی از زائران | موکب‌ها به توصیه‌های بهداشتی توجه کنند خبر خوب وزیر بهداشت برای دانشجویان پزشکی: افزایش ۳۰درصدی حقوق رزیدنت‌ها از ماه جاری مرگ مشکوک رقیه حاتمی‌پور فعال گردشگری در بیمارستان | ایا پای قصور پزشکی در میان است؟ کاهش ۷۷ درصدی تصادفات فوتی دهه پایانی ماه صفر در خراسان رضوی جزئیات ابر و بخار شکل‌گرفته بالای قلۀ دماوند به روایت فیلمبردار آن + فیلم توزیع حدود یک میلیون و ۱۵۰ هزار گذرنامه زیارتی با پست در ایام اربعین جزئیات داستان ۲ سال قهرمانی پیاپی تیم ملی المپیاد نجوم ایران در جهان بازار شیرخشک‌های معمولی و رژیمی در بهترین وضعیت هستند (یکم شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش ۳۰ درصدی حقوق خدمتگزاران | اولویت استخدام نیروی خدمتگزار آموزش و پرورش با تحصیلات زیر دیپلم

  • کد خبر: ۳۵۳۷۷۹
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۵
افزایش ۳۰ درصدی حقوق خدمتگزاران | اولویت استخدام نیروی خدمتگزار آموزش و پرورش با تحصیلات زیر دیپلم
رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در جریان استخدام های سال گذشته، حدود ۱۰۷ هزار نفر استخدام و بیش از ۱۵۰ هزار نفر معترض داشتیم که به درستی اعتراضات شنیده و پرونده‌هایشان بررسی شد، گفت: حدود ۱۷ هزار نفر در جریان رسیدگی به استخدام‌ها اعاده حق شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی باقرزاده در خصوص دستاوردهای وزارت آموزش و پرورش در یکسال اول خدمت دولت چهاردهم گفت: تحولات زیادی همزمان صورت می‌ گیرد تا نیروی انسانی مورد نیاز تامین شود، بخشی مربوط به استخدام‌ها است، سال گذشته نزدیک به ۱۰۷ هزار نفر را استخدام کردیم امسال مجوز بکارگیری ۸۵ هزار نفر را داریم که بخشی به عنوان متعهد خدمت در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی هستند و بخشی دیگر مربوط به استعدادهای برتر هستند که برای اولین بار جذب می‌کنیم. طبق بند ب ماده ۸۸  مجوز خاصی داریم که حدود ۳۰۰۰ نفر از دانشجویان رشته‌های مهندسی برای تامین نیروی هنرآموز و هنرستان‌ها جذب می‌شوند، یعنی سال چهارم بورسیه شده و حقوق به آن‌ها تعلق می‌گیرد، همزمان هم درس می‌خوانند و هم دوره‌های توانمندسازی را در دانشگاه فرهنگیان سپری می‌کنند.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری با بیان اینکه ۷۳۰۰ نفر مجوز استخدام خدمتگزار داریم که به زودی آگهی آن منتشر می شود، ادامه داد: اولویت افرادی هستند که تحصیلات تا دیپلم دارند و قاعدتاً افراد تحصیل کرده برای استخدام خدمتگزار نمی‌توانند داوطلب شوند.

باقرزاده به ساماندهی وضعیت اعتراضات استخدامی سال گذشته اشاره کرد و گفت: حدود ۱۰۷ هزار نفر استخدام کردیم و بیش از ۱۵۰ هزار نفر معترض داشتیم که به درستی اعتراضات شنیده و پرونده‌هایشان بررسی شد، حجم بسیار زیادی از کار و زمان به این موضوع اختصاص پیدا کرد که با متانت و صبوری خاصی همه پرونده ها بررسی و آن‌هایی که حقشان بود هم در بخش گزینش و هم در بخش مصاحبه های استخدامی تعیین تکلیف شدند و حدود ۱۷ هزار نفر در جریان رسیدگی به استخدام‌ها تقریباً اعاده حق شدند.

وی با بیان اینکه رتبه بندی معلمان تقریباً سال گذشته متوقف بود افزود: از شهریور سال گذشته تا الان درخواست‌های حدود ۳۰۰ هزار نفر بررسی، رسیدگی و رتبه‌ آن‌ها تعیین شد و هر کسی الان در آموزش پرورش استخدام شود، به محض سر کار رفتن از مزایای رتبه «آموزش یار معلم» استفاده می‌کند که معادل حدود ۴۵ درصد افزایش در ردیف‌هایی است که قانون برای او پیش‌بینی کرده است.

رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری با بیان اینکه افزایش فوق العاده خدمتگذاران اتفاق خیلی مهمی بود، ادامه داد: ۳۰ درصد افزایش حقوق خدمتگزاران را داشتیم و میانگین حقوق خدمتگزارانی که سنوات بالا دارند بعضاً حتی از بعضی معلم‌ها هم بیشتر شد و این برای همه ما و معلمان خوشایندست که این اتفاق افتاده است.

باقرزاده با بیان اینکه نرخ حق التدریس نیروهای آزاد تقریباً ۱۳۰ درصد افزایش داده شده گفت: پیشتر میانگین دریافتی آن‌ها برای ۲۴ ساعت در هفته، حدود ۷ تا ۸ میلیون بود الان کمتر از ۱۳ میلیون برای این افراد حقوق برقرار نمی‌کنیم.

وی با بیان اینکه مسائل مختلفی از جمله موضوعات صنفی معلمان، مدیران و مربیان را داریم که با جدیت دنبال می‌کنیم، افزود: طرح طبقه بندی مشاغل معلمان در حال بازنگری است؛ یعنی شناسنامه مشاغل اختصاصی معلمان خواهیم داشت که هر شناسنامه شامل تعریف آن شغل است که با سند تحول متناسب کرده‌ایم، وظایف شغلی، شرایط احراز و گواهینامه‌هایی که هر کدام از مشاغل به دست بیاورند در آن مطرح است.

رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری اظهار کرد: حدود ۱۵ سال بود که این شناسنامه مشاغل معلمان تغییر نکرده بود و نیاز به به روز رسانی داشت تا متناسب با سند تحول و شرایط و اقتضائات روز دنبال شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->